Rólunk mondták

Így írnak rólunk a szülők

"Egy év telt el azóta, hogy Rajmi először átlépte az ovi küszöbét. Ennyi idő kellett ahhoz, hogy az elmúlt 3-4 hétben már ne a tőle megszokott "vízisí üzemmódban", hanem futva menjen be a Kék csoportba. Túlzás nélkül mondhatom, hogy életünk egyik legjobb döntése volt Rajmit áthozni Hozzátok. Kicsit féltünk eleinte, hogy az előzőleg átélt negatív élmények mennyire fogják befolyásolni a mindennapjait, de elég hamar maga mögött hagyta a bántó dolgokat, és elfogadta, hogy Tőletek szeretetet, kedvességet kap. Szeretném megköszönni Nektek, hogy ekkora szeretettel és ilyen kitartással fogadjátok és tanítjátok, nevelgetitek nem csak Rajmit, az összes gyerkőcöt! Rajmi mindig vidáman jön haza, boldogan újságolja, hogy milyen izgalmas élményekben volt része, vagy épp milyen csodás dolgokat készített. Ez tökéletesen mutatja, milyen kiegyensúlyozott napközben. Szóval szuper csapat vagytok!! :)"
Zsuzsi
a Kék csoportos Rajmi anyukája
"Az Erdőszéle Óvoda az a hely, ahol remek fizikai és szellemi környezetben tudnak a gyerekek játszani, fejlődni, "tanulni". A számos program lehetőséget ad rá, hogy megismerjék a körülöttük lévő világot, és baráti kapcsolatokat alakítsanak ki társaikkal. Az, hogy minden reggel örömmel és vidáman marad ott a gyermekem, a legjobb bizonyíték arra, hogy jó kezekben van. Örülök, hogy ezt választottuk!"
Andi
a Zöld csoportos Marci anyukája
"Mira lányunk szerint azért szereti az ovit, mert: "kedvesek a gyerekek ,kedvesek az óvónénik és olyan jó az udvar és olyan jók a játékok és át szoktunk menni a másik csoportba is.. minden jó benne. Mi, (az egész család) pedig azért szeretjük az ovit, mert itt nagyon szeretik a gyermekünket úgy, ahogy van, és olyan ügyesen nevelgetik, hogy azt észre se veszi 🙂 Nekünk fontos az egészséges életmód, a hagyományőrzés, de emellett az idegennyelv tanulás is. Itt ezekben is magas színvonalon részesül a lányunk. Légyeges számunkra az is, hogy testileg és lelkileg egyaránt fejlődjön, ami szintén erőssége az ovinak, ahogy tapasztaltuk.
Viki
a Kék csoportos Mira anyukája
"Most írásban is köszönetet szeretnék mondani azért a csodálatos munkáért, amelynek hatásait minden nap megtapasztalom, amikor Ádival beszélgetek, s amelyet én is a saját szememmel látok. Nagyon örülök a zongora óráknak, a néptánc foglalkozásoknak, és az elmúlt időszakban azoknak a rendezvényeknek, amelyekre mi szülők is hivatalosak voltunk - mindig könnyeket csaltak a szemembe. Jó érzés látni, hogy a kisfiam olyan helyen tölti a napjának a nagy részét, ahol fontos és használható értékeket kaphat a kezébe, ahol szeretik és szeretettel foglalkoznak vele, és figyelnek rá. Az angol foglalkozás és Tamás "bácsi" munkája számomra nagyon fontos, mert mióta Ádi az Erdőszéle Oviba jár, most először tapasztalom igazán, hogy fejlődik angolból. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ide járhat a kisfiam, hogy Terikétől a hagyományőrzés fontosságát is megtanulhatjuk mindannyian, hogy Niki kedves és szeretetteljes személyisége által Ádi egyre gyengédebben fordul társai és családtagjai felé, de alapvetően mindenkinek a munkája kiemelkedő. Az a jó ebben a csapatban, hogy tényleg egy igazi csapat, ahol mindenkinek megvan a nagyon fontos szerepe. Köszönöm azt is, hogy mindig bizalommal fordulhatok az Óvónénikhez, ha elakadok a nevelés útvesztőiben, és mindig hasznos információkat kapok, amely nem csak a kisfiamnak jó, hanem nekem is, mert tanulhatok.... Mindennel tökéletesen elégedett vagyok és köszönöm! 🙂 További szép munkát kívánok szeretettel!"
Viki
a Kék csoportos Ádám anyukája
Arra a kérdésre, hogy mennyire van megelégedve az óvoda munkájával: "Röviden - tömören: NAGYON."
Balázs
a Zöld csoportos Soma apukája