Kedves Szülők és leendő Ovisok!
Engedjétek meg, hogy meghívjunk benneteket egy személyes találkozóra, Budapest legújabb angol-magyar magánovijába.

Weboldalunkon igyekszünk bemutatni Nektek, mik az általunk képviselt értékek, mit tartunk fontosnak az óvodai nevelés során, de azt valljuk, igazán a személyes találkozó alkalmával van lehetőségetek meggyőződni arról, hogy az óvodánk tekintetében valódi kis kincsre bukkantatok. :) Számunkra a legfontosabb, hogy a gyermeketek biztonságos, szeretetteli környezetben, a személyiségét, adottságait alapul véve, a saját tempójában, de mégis, egy összetartó közösségben, szakképzett óvónők irányítása mellett tapasztalhassa meg az őt körülvevő világot. Ezt rengeteg játékkal, kézműves foglalkozással, sok kirándulással, szabadtéri tevékenységgel segítjük elő. Ugyanakkor nevünkből (is) adódóan kiemelten fontos nálunk a környezet védelme, az arra való nevelés is.

Legalább ilyen fontos azonban az is, hogy a hozzánk járó gyerekek szüleivel is jó kapcsolatot ápoljunk, a gyermekeikről folyamatos visszacsatolást adjunk, és biztosítsuk számukra azt az érzést, ami minden szülő vágya, amikor gyermekét első igazi közösségébe beíratja: hogy amikor átlépik a kaput, ne izgalommal vegyes várakozással teljen a nap, hanem nyugodt szívvel, abban a biztos tudatban induljanak a dolgukra, hogy gyermeküket megbízható, biztonságos, szeretetteli környezetben nevelik nap közben, amit nem utolsó sorban a gyerekek maguk is nagyon szeretnek.

Várunk tehát benneteket személyesen, nézzetek körül nálunk, fedezzétek fel magatoknak az Erdőszéle Ovi minden zegét-zugát, és győződjetek meg róla magatok is, milyen kincs bújik meg a Kamaraerdő hatalmas fái között! Időpontot a 70/638-9697-es számon tudtok egyeztetni.